Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhDiy
Blog owner;Diy Dieyla
Another credits.

TITLE; My Bestie
Wednesday, 23 January 2013 | 21:44 | 0 comments
 Dia Faa Tytyha .. Bestie Aku .. hahahha Umur dia 16 tahun , aku ngan dia dah kawan 5 tahun. sejak aku drjah 5 heheh dia drjah 6 upsr . hahah okay aku akan cerita kan dia nih mcm mne ? dia nih kuat merajuk lebih2 lagi dgn aku. taktahu sbb ape ?? and dia nih tak kuat cemburu. ahhaah ,, padahal dalam hati ade taman :P so kalau korang nk add dia ke ? and block dia ke Ce tgok kat site aku kehhhh !! dia Comel + lawa Kann :D


Old things | New things