Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhDiy
Blog owner;Diy Dieyla
Another credits.

TITLE; My Fixie** hehe XD
Saturday, 13 August 2011 | 01:05 | 0 comments




Ini fixie terkini aku..aku baru dpt hadiah dari kwn2 aku, baik kan dorang tula nme kwn 
sejati cume aku je xbgi dorang ape2 hee XD lain kali jela k..fixie nie aku akan jaga
baik2 dan aku akan syg mcm fixie2 aku yg lain sbb fixie nie berlaianan dgn yg lain
warne dye cntik lagi yg lain mne la dorang dpt fixie rn mcm nie cntik2 
wahhx3 mmg aku suka la da la wrne cntik ape tah lagi ade wrn pink 
lgi la cntik ish3 aaku syg korang smpaai bile2 ily so much
guys tpi jgn a bgi fixie je bgi la baju ke beg ke mcm2 
la seain ixie heheh:P terlebih lak aku sepatutnye
akubersyukur dorang da bgi tu ape la aku nie bt thnx a lot insyaallah aku akan
balas jasa korang balek k tu insyaallah la hahah...aku nme je byk 
fixie tpi mcm ade duit. aku dpt fixie pon mem,fmlyy  & cousin aku yg bgi
law x aku xdpt punye la hahah....and hasil duit tabong aku jgk
hikhikhik..XD vs XD


Jangan Jelez!! hahaha....: P : P : P

Labels:



Old things | New things