Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhDiy
Blog owner;Diy Dieyla
Another credits.

TITLE; i MiSs YoU BaBe!!
Saturday, 13 August 2011 | 19:52 | 0 comments
 

i miss u,where are u,hurm i miss u smile,i miss u voiced
i miss u face, hehehXD alamak aku nih bukan ke kul 12 aku nk kuar gan dy 
apela..ish ala sekali skla buat ayat jiwaang ni kan hahah sambung 
balik kat mne tdy...and i miss perfume i all u please dont do me
like this i dont want why,why,why i so miss at u 
what u do to me smpai aku miss kat kau ape yg kau buat
cpt britahu aku haiaaa....



hahha tdy tu sje jep nk wat ayat jiwang rse2 nye menjdi x hikhikhik
comel kan face2 kat atas nih ade smile ade pelik ade cry lagi msuk nye
ade gembira ade terkejut ade rindu kat seseorang hikhik
xde keeje la aku nih nk buat mcm nih doyaiii..
k la bye2 syu2 hahah] 


miss you and love you!!


Old things | New things