Follow Dashboard
Tokens?

Credits Section;

Skin by; OhhDiy
Blog owner;Diy Dieyla
Another credits.

TITLE; hi
Saturday, 16 February 2013 | 22:51 | 0 comments

TITLE; First Time And Second Meet :D
Sunday, 3 February 2013 | 06:24 | 0 comments
First time !!

Time Meet Dia First2 Tu Dekat Jasco Maluri Nama Dia Syakirin Nama Panjang Tak Ingat Tapi Aku Panggil Syakir Je Dia tuh Kawan Hafiz Pakwe Fatihah Besti AKu :D !! Ishhhhhhh Dia Tuh  Diam Nak Mampus Sepatah Haram Perkataan Langsung Dia Tak Cakap ,, Eishhh Menyampah Aku !! Time Tuh Aku TakKenal dia So TakPayahLah Nak Bajet Cool Depan Aku , Ingat Aku Ni Ape Tunggul atau Anak Patung Haaa !! Time Tu Rase Macam Nak Tendang2 Je dia !! Eish Fikir Anak Orang JE :D Kalau Takkk !! AKu Sepak Dia Ke Pintu Gol Kang !! Hahahaha ( Evil Laugh ) Then Esok Nye Dorang Keluar Maksud Aku Fatihah , Hafiz And Si Syakir Sekali Ikut Yang Sedih Aku TakIkut Tapi First Tu Aku Memang Malas Sebab Dorang Gerak Pagi2 Memang Tak Arhhh !! :P Hahaha . Pastu dah Lepas ''Seronok2'' Comfirm Lah Dorang Balik Kan ! Takkan Overnight Kott HAhaha .. Then Dah Balik Fatihah Terus Naik Umah Aku Semata2 Cerita Pasal Dia Kalau Yang Baik Takpe Tau Nih Yang TakBaik Fatihah Yang Cakap Then Fatihah Suro Aku Daljai Dia Balik !! Aku Cakaplah Okay No Hal Kalau Ada Jodoh Dengan Dia !! Maksud Nya Kalau Keluar Dengan Dia Or Jumpe Dia..  hehehe :D

Second Meet !!

Okay Kiteorang Dapat Mcs Dari Hafiz suro Tunggu dekat at tress ts tunggu dorang kat sane ,, punya lama kiteorang tunggu taktibe2 jugak.. So daripada tunggu dorang lebih baik kiteorang jalan2 dekat situ atau beli seluar adik fatihah ke ? betul tak !! then sambil jalan2 tu kiteorg cari dorang , kate dekat situ , ketiorg dtang takde , haihhh nih nak marah nih , then fatihah call hafiz takdapat , hafiz call fatihah , fatihah tertutup , then call lagi , eloklh tu , fatihah call hafiz , hafiz call fatihah , then give up , hafiz call balik , fatihah angkat time call tu boleh pulak takdengar , then hazfiz call balik , baru dapat dia suro kiteorg tunggu dkt situ , pun dorang takde . fatihah syak yg hafiz nk buat something sbb dia pernah mcs klau jumpe dia nk britahu something. fedap dn dorang ftihah call hafiz suruh dtg dkt kiteorg dkt tingkat 4 depan i-socks , kiteorg tunggu dkt situ , pastu hafiz call dia kate dia dah smpai then kiteorg tkde , serentak aku dgn fatihah bangun pusing belakang sbb dkt tingkat 4 i-socks ade 3 , tapi kiteorg ingat i-socks ade 2 je heheh , kiteorg pergi lah tnye dkt akak jurujual i-sock dekat tingkat4 nih ade butik i-socks lgi tk ? pastu akak tu ckp ade , dkt belah sane , then kiteorg pun gerak dari situ , setiba je kat sane , aku nmpk si syakir kwn si hafiz tu pkai baju sama dgn aku , tribal , mmg tak lahh time tu kan arhhhhh... okayy au buat bodoh je ,, buat2 masing2 takpakai baju sama . huh!! then kiteorg terus kan perjalan , nak tahu , dorang berdua tu buat kiteorg macam takkenal. haishhh sabar jelahh dorang tu,.. kalau bunuh pastu kan hidup balik kan bagus ishhhh dorang nih mmg lahh , kiteorg jlan lahh sampai sungei wang . mmg lama jugak lah kiteorg dkt ts tuh ,semata2 nk tunggu dorng je. then dah sampai sungei wng , dorang terserempat kwan dorang yg pernah balik tepung dekat aku dgn fatihah time harijadi fathah . haha time tuh sabar je lahh. then kiteorg ingat nk lepk situ. pastu takjadi kiteorg lepak dekat kfc . pada mula nya panas lah sbb tkkena aircon . thne sejuk sbb kiteorng byk ketawa haha ,, sebenarnye buat hal masing2 -,- lama jugaklah duduk situ tnpa buat ape2 . then fatihah dengan hafiz nk cakap , tpi dorang tuh gedik taknak ckp depan kiteorg then dorang bla tinggal kan aku dgn si syaakir tuh ahhh .. time tuh mmg rasa bala2 sbb ikut fat jumpe dorng , then ckp dgn dia , borak dgn haha mula2 bosan lame best lah pulak. pastu disebab kan bosan duduk dkt situ , aku ajak dia bla dari tempat tu hehe ,,jalan2 dgn dia hehe ehem2 time jlan2 tuh , sku ternampak fatihah dgn hafiz , then dorang pura2 tknk nmpak aku dgn syakir. then aku pun boleh ego jugak  , buat2 tknkmpak dorang hehe .. pusing lah balik ,, tpi kiteorg pusing dekat2 kfc dgn mcd je . hahah lawak sungguh . then ak dapat mcs dari fatihah yang dorang dah gerak ts .. arhh mcm anak haram kan.. mcm tuh lah aku cakp dkt si syakir tuh , pastu syakir ckp lah kenape ckp mcm tuh dkt dorang ckap anak takde bapak ke ape hahah .. lebih siuman :D pastu aku cakaplaah iyelah bakal iman muda :D ( sindir dia sebenarnya :D ) okayyy time tgh jalan dgn menuju ke destinasi .. kat sungei wang penuh dgn orang so menyepit2 lahh.. then dia terpergang aku nye pinggan .. arhhh time tuh jatung aku kecang macam nk tercabut .. then aku tersentuh tangan dia .. dia terus pegang tangan aku.. lagi lah jatung aku bagaikan di tarik oleh malaikat maut .. arhhh .. time tu aku rase mcm aku dilindungi oleh seseorang yg aku sangat sayang .. kiteorg pegang tangan sampai ts .and dia pegang pinggan aku lagi..time tuh rase mcm nk pengsan dah lama aku tunggu saat tuh.. saat ade org pegang aku takpe lepas biarpun tangan kiteorg penuh dgn peluh .. :'D arhhh Rase macm nk menjerit sepuas2 nyee. tapi hanya dalam hati jelahh .. nanti orang cakap aku gile pulak.  time jalan2 dekat ts . kiteorg cari fatihah dgn hafiz . cari punya cari punya cari takjumpe2 jugak . so syakir call hafiz ckp dekat mana .. dorang kate jumpe dekat tingkat 6 . dorang ade dekat situ . kay naik tingkat 6 jalan dgn dia still berpegang tangan .. sambil cari dorang . terserempak dgn dorang jauhh sekali.. and dorang tergelak2 bile tgok kiteorg . yeaa kiteorg tahu , daripada taktegur langsung terus berpegangan tangan :D hehe .. time tuh dorang boleh pulak buat2 takkenal .. hmm sabar jelahh kiteorang buat2 taktegur smpai lah dorang yg sapa kiteorg dulu . hahaha . syakir cakap aik kenal yea bang , ingatkan takkenal hahah.. aku hanya mampu ketawa jelah hahha .. okay kiteorg pergi balik dekat sungei wang tuh.. pergh aku rase daripada tawaf sungei tuh lebih baik tawaf kaabah .. takdelah penat . terus je .nih kene turun pastu naik . kaki nih mcm nk tercabut erhhh . then taksangka mulut dia nih mcm perempuan jugak , betul cakp fat hahahah .. okay2 lah dipendek kan cite . time nk balik tuh perg panas terik .. heheh sebaik ade dia lindungi aku dari matahari , aku jalan je belakang dia . sampai ke lrt :D time tuh aku penat sgt . then aku duduk dkt lrt tuh . smbil baring atas bahu dia ,, sweet tak kiteorg time tuh. korang ade ? :P dia suro picit tangan dia . aku picit macam takrase . hanya belai je bab kate dia heheh .. org penat sangat .. memang takkan rase lah :D pastu dia main2 hidung and pipi aku hehe.. konon tu nk manja lah haha .. yelahyelah . time lrt smpai mulah dia cium aku nye tudung then terkene dahi aku .. arhhhh  time tuh aku rase macam kat alam maya jeee :D bertapa seronok nye hati ini arhhhhhh .. okay lah tangan dah penat taip nih.. hanya sampai disini kay :D

Love You Semua :* #Thanks Sebab Bace :D

TITLE; FriendShip :D
Sunday, 27 January 2013 | 05:17 | 0 comments


Persahabatan telah berada di sana selama bertahun-tahun dan ia masih di sini dengan prestij dan nilai yang sama bahawa ia telah dinikmati sejak penubuhannya manusia dan dunia. Intipati persahabatan tidak terhad kepada manusia, ia mempunyai akarnya tersebar di seluruh semua spesis - menjadi manusia, haiwan, burung atau spesies hidupan lain; persahabatan yang wujud di mana-mana.

Persahabatan tidak hubungan namun ia melebihi nilai hubungan banyak. Persahabatan adalah mulia di alam semula jadi dan tidak pernah mendesak - ia sentiasa mengorbankan dan mengabdikan. Persahabatan, selama berabad-abad, telah terbukti menjadi hubungan sahaja yang tulen, telus dan menjejaskan. Kawan adalah rakan kongsi yang sebenar bahawa orang boleh mempunyai - kawan terbaik dianggap sebagai rahmat kemakmuran ALLAH SWT.
1. "Daripada semua perkara yang memperoleh kebijaksanaan untuk menghasilkan berkat kehidupan lengkap, jauh yang terbesar milik Persahabatan."

2. "Semua perasaan mesra terhadap orang lain datang dari perasaan mesra seseorang mempunyai untuk dirinya sendiri."

3. "Cinta adalah kuasa hanya mampu mengubah musuh menjadi kawan."

4. "Benar persahabatan datang apabila berdiam diri di antara dua orang adalah selesa."

 "Benar persahabatan menggandakan baik dalam kehidupan dan membahagikan kejahatan. Berusaha untuk mempunyai kawan-kawan, untuk hidup tanpa kawan adalah seperti hidup di pulau padang pasir .. untuk mencari satu rakan sebenar dalam seumur hidup adalah bernasib baik; untuk memastikan dia adalah rahmat ".

6. "Saya sentiasa merasakan bahawa keistimewaan yang besar tinggi, kelegaan dan keselesaan persahabatan adalah bahawa salah satu terpaksa untuk menjelaskan apa-apa."

7. "Kehidupan telah mengajar saya yang menghormati, penyayang dan kasih sayang mesti dikongsi, kerana ia hanya melalui berkongsi bahawa persahabatan dilahirkan."

8. "Persahabatan dengan diri adalah semua-penting kerana tanpanya kita tidak boleh berkawan dengan sesiapa sahaja di dunia."

9. "Mendengar adalah satu perkara magnet dan pelik, tenaga kreatif. Kawan-kawan yang mendengar kepada kami adalah orang-orang kita bergerak ke arah. Apabila kita mendengar, ia mewujudkan kita, membuatkan kita membuka dan mengembangkan. "

10. "Penemuan yang paling indah kawan yang benar membuat adalah bahawa mereka boleh berkembang secara berasingan tanpa berkembang selain."

11. "Seorang teman adalah seseorang yang boleh melihat kebenaran dan kesakitan dalam anda walaupun anda sedang memperbodohkan orang lain." Unknown

12. "Saya mendapatkan oleh dengan sedikit bantuan daripada rakan-rakan saya."

13. "Persahabatan adalah sentiasa satu tanggung jawab yang manis, tidak pernah oppourtunity.

14. "Seorang kawan adalah hadiah yang anda berikan diri anda."

15. "Apabila rakan dalam kesusahan, tidak menggusarkan beliau dengan bertanya jika ada apa-apa yang boleh anda lakukan. Fikirkan sesuatu yang sesuai dan melakukannya. "

16. "Benar persahabatan adalah seperti kesihatan bunyi; nilai ia jarang diketahui sehingga ia akan hilang."

17. "Jika saya terpaksa memilih antara mengkhianati negara saya dan mengkhianati kawan saya, saya berharap saya harus mempunyai keberanian untuk mengkhianati negara saya."

18. "Anda tidak boleh tinggal di sudut hutan menunggu untuk orang lain untuk datang kepada anda. Anda perlu pergi kepada mereka kadang-kadang. "

19. "Tears mungkin datang dan pergi, Tetapi ada satu perkara yang saya tahu. Semua hidup saya anda seorang kawan saya. Anda boleh bergantung kepada saya.
Saya akan denda ... Punca anda seorang kawan saya. "

20. "Ramai orang mahu naik dengan anda dalam limousin, tetapi apa yang anda mahu adalah seseorang yang akan mengambil bas dengan anda apabila limousin rosak."


TITLE; Its Me :D
| 02:36 | 0 comments

About Me :D
Full Name :  Nur Izzati Adilah Binti Hj. Idris
NickName : Diy Dieyla
Thats All !!
All Is My Personal :D



TITLE; My Style
Saturday, 26 January 2013 | 01:33 | 0 comments

This My Style  Hewhew :3

TITLE; My Style :D
Friday, 25 January 2013 | 16:39 | 0 comments

Life Is Too Short To Stess Yourself With People Who Dont Even Deserve To An Issue In Your Life :D


TITLE; Shoes style korea
Wednesday, 23 January 2013 | 21:58 | 0 comments
Lace Up Sneakers Detail Wedge Pumps By Wifky South Korea

Style Kann ??  lawa gilee ?? hahahah nk kasut nihhhhh !!




Old things